• Kupując bezpośrednio w naszym sklepie mają Państwa gwarancję najniższej ceny !
  • Zadbaj o własne zdrowie
  •  

    Kulki z sera koziego z czosnkiem i ziołami w oleju ekologiczne

     

    Przy produkcji kulek serowych podstawę stanowi wytworzony wcześniej twaróg.

     

    (Mleko kozie spasteryzowane a następnie zostaje schłodzone do wskazanej temperatury po czym jest zaszczepiane bakteriami twarogowymi f-my Chr.Hansen w określonej ilości % mleka przerobowego).

     

    Po okresie inkubacji powstała gęstwa serowa zostaje stopniowo podgrzana do uzyskania odpowiedniej konsystencji a po schłodzeniu umieszczona w formach - ociekaczach. Uzyskana gęstwa serowa o konsystencji pozwalającej na uformowanie niezbyt mazistych kulek zostaje wymieszana z dodatkami: soli, czosnku suszonego, nasion czarnuszki, nasion kozieradki.

     

    Kulki zostają umieszczone w słoikach z tworzywa sztucznego i zalane olejem słonecznikowym po czym umieszczone w chłodni.

     

    Termin przydatności do spożycia 1,5 - 2 miesięcy.

     

    Zawartość składników pokarmowych w produkcie:

     

    Masa netto 380g

    Skład: Twaróg (Mleko kozie pasteryzowane*, żywe kultury
    bakterii), olej słonecznikowy*, czosnek granulowany 0,3%*,
    sól, czarnuszka 0,2%*, kozieradka 0,2%*

    * - składnik ekologiczny

    Wartośc odżywcza w 100g
    Wartość energetyczna 1095kj / 264kcal
    Tłuszcz 22g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10g
    Węglowodany 2,5g
    w tym cukry 2,4g
    Białko 14g
    Sól 2,3g
    Przechowywać w temp. 4 - 6 st.C

     

     

     

     

     

     

    Materiały marketingowe - plakat firmowy

     

    Ponizej przedstawiamy materiały komunikacji marketingowej, za pośrednictwem których jesteśmy rozpoznawalni na rynku produktów spożywczych.

     

     

     

    Materiały marketingowe - ulotka produktowa

     

     

     

    Zarządzanie i marketing: Katedra Grafiki i Marketingu


    Wykonanie: Vision Consult oraz Katedra Grafiki i Marketingu

      P.H.U. KLIN Małgorzata Klause-Wojas - Wszelkie prawa zastrzeżone © 2014 - 2016