• Kupując bezpośrednio w naszym sklepie mają Państwa gwarancję najniższej ceny !
  • Zadbaj o własne zdrowie
  •  

    Jogurt naturalny z mleka koziego ekologiczny - nie zawiera glutenu

     

    Mleko kozie ekologiczne zostaje spasteryzowane.

     

    Po schłodzeniu zostaje zaszczepione bakteriami jogurtowymi mleka przerobowego.

     

    Po kilkugodzinnej inkubacji i uzyskaniu oczekiwanej kwasowości uzyskany jogurt po lekkim schłodzeniu zostaje rozlany do kubeczków a po ich zamknięciu " platynkami "wstawiony do chłodni.

     

    Termin przydatności do spożycia 16 - 18 dni.

     

    Zawartość składników pokarmowych w produkcie:


    Jogurt ekologiczny naturalny - nie zawiera glutenu

     

    Pojemność 150g
    Skład: Mleko kozie ekologiczne pasteryzowane, żywe kultury
    bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus,
    Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus,   
    Bifidobacterium lactis).
    Wartośc odżywcza w 100g
    Wartość energetyczna 234kj / 56kcal
    Tłuszcz 3,8g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,3g
    Węglowodany 2,6g
    w tym cukry 2,5g
    Białko 2,9g
    Sól 0,09g
    Przechowywać w temp. 2 - 6 st.C

     

     

     

     


     

     

     

     

     

     

     

     


     

     

    Jogurty ekologiczne - platynki

     

     

    jogurt naturalny ekologiczny

     

     

     

     

     

     

     

    Zarządzanie i marketing: Katedra Grafiki i Marketingu


    Wykonanie: Vision Consult oraz Katedra Grafiki i Marketingu

      P.H.U. KLIN Małgorzata Klause-Wojas - Wszelkie prawa zastrzeżone © 2014 - 2017