• Kupując bezpośrednio w naszym sklepie mają Państwa gwarancję najniższej ceny !
  • Zadbaj o własne zdrowie
  •  

    Jogurt naturalny z mleka koziego - nie zawiera glutenu

     

     

     

     

     

     

     

     

    Mleko kozie zostaje spasteryzowane.

     

    Po schłodzeniu zostaje zaszczepione bakteriami jogurtowymi mleka przerobowego.

     

    Po okresie inkubacji i schłodzeniu powstały jogurt naturalny zostaje rozlany do opakowań jednostkowych o pojemności 150g i umieszczony w chłodni w wyznaczonej temperaturze.

     

    Termin przydatności do spożycia 18-21 dni.

     

    Zawartość składników pokarmowych w produkcie:

     

    Jogurt kozi naturalny - nie zawiera glutenu


    Pojemność 150g

    Skład: Mleko kozie pasteryzowane, żywe kultury bakterii
    jogurtowych (Streptococcus thermophilus,
    Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis,
    Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis).

    Wartośc odżywcza w 100g
    Wartośc energetyczna 234kj / 56kcal
    Tłuszcz 3,8g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,3g
    Węglowodany 2,6g
    w tym cukry 2,5g
    Białko 2,9g
    Sól 0,09g
    Przechowywać w temp. 2 - 6 st.C

     

     

     

     


     

     

     

     

     

     

     


     

     

    Jogurt z mleka koziego - oferta smakowa

     

    Obecnie w naszej ofercie znajdują się jogurty w  kubeczkach z tworzywa sztucznego o pojemności 150g.

     

    jogurt naturalny

     

     

     

     

    Zarządzanie i marketing: Katedra Grafiki i Marketingu


    Wykonanie: Vision Consult oraz Katedra Grafiki i Marketingu

      P.H.U. KLIN Małgorzata Klause-Wojas - Wszelkie prawa zastrzeżone © 2014 - 2016