• Kupując bezpośrednio w naszym sklepie mają Państwa gwarancję najniższej ceny !
  • Zadbaj o własne zdrowie
  •  

    Twaróg z mleka koziego

     

     

    Mleko kozie zostaje spasteryzowane a następnie schłodzone do wyznaczonej temperatury po czym jest zaszczepiane bakteriami twarogowymi f-my Chr.Hansen.

     

    Po okresie inkubacji powstała gęstwa serowa zostaje stopniowo podgrzana do uzyskania odpowiedniej konsystencji a po schłodzeniu i odcieknięciu w formach – ociekaczach gotowe twarożki zostają rozłożone do pudełeczek z tworzywa sztucznego o pojemności 150g i umieszczone w chłodni.

     

    Termin przydatności do spożycia 7 - 10 dni.

     

    Zawartość składników pokarmowych w produkcie:

     

    Skład: Mleko kozie pasteryzowane, żywe kultury bakterii
    Wartość odżywcza w 100g
    Wartość energetyczna 699kj / 168kcal
    Tłuszcz 12,9g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,9g
    Węglowodany 3,3g
    w tym cukry 1,1g
    Białko 9,5g
    Sól 0,45g
    Przechowywać w temp. 4 - 6 st.C

     

     

     

     

     

     

     

     

    Materiały marketingowe - plakat firmowy

     

    Ponizej przedstawiamy materiały komunikacji marketingowej, za pośrednictwem których jesteśmy rozpoznawalni na rynku produktów spożywczych.

     

     

    Zarządzanie i marketing: Katedra Grafiki i Marketingu


    Wykonanie: Vision Consult oraz Katedra Grafiki i Marketingu

      P.H.U. KLIN Małgorzata Klause-Wojas - Wszelkie prawa zastrzeżone © 2014 - 2016